Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Ungeafdelingen

Generelt - beliggenhed:

Solskovgaards boenheder/afdelinger ligger spredt omkring Brovst by i Jammerbugt kommune og består af 3 opholdssteder, en større intern skole og to ungeafdelinger. Alle boenhederne/afdelingerne under Solskovgaard har beliggenhed tæt på idrætsfaciliteter, natur og dagligvarebutikker. Her er der trygge miljøer, hvor Solskovgaards beboere har gode muligheder for at deltage og blive inkluderet i det lokale foreningsliv.

Bygninger, fysiske rammer udvendig og indvendig samt faciliteter:

Er et nyere familie-lignende opholdssted opført i gule mursten på en 2 tønder land stor grund i naturskønne omgivelser et par kilometer fra Brovst. Den moderne hovedbygning fremstår funktionel, hyggelig og familielignende med rumligt køkken, flere opholdsrum, aktivitetsrum, mødelokale i forlængelse af personalerum. Der er tilknyttet to store terrasser til hovedbygningen, hvor man bl.a. kan grille og opholde sig i et miljø af behagelige havemøbler og hængekøje, som beboerne gerne afbenytter.

Den oprindelige staldbygning er indrettet med veludstyret værksted, god plads til opbevaring af cykler, ligesom der er gode og ugenerte udearealer med bålsted, boldspil på gode græsplæner samt trampolin.Ungeafdelingen – bygninger/fysiske rammer.

Består af to udslusningsboliger, to villaer med tilhørende lukket have, der ligger på hver sin side af vejen til Tranum. Boligerne er indrettet med 2 værelser i hvert hus, kontor, fælles tv-stue, godt køkken, samt fælles toilet/bad. Derudover er der bryggers og vaskekælder, hvor beboerne kan benytte vaskemaskine og tørretumbler.

Ungeafdelingen – faciliteter/indvendig.

Boligerne er indrettet med 2 værelser i hvert hus, kontor, fælles tv-stue, godt køkken, samt fælles toilet/bad. Derudover er der bryggers og vaskekælder, hvor beboerne kan benytte vaskemaskine og tørretumbler. Begge huse er omgivet af lukkede og praktiske haveanlæg som beboerne kan benytte til grill og anden udendørsaktivitet når vejret tillader det.