Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Solvang

Generelt - beliggenhed:

Solskovgaards boenheder/afdelinger ligger spredt omkring Brovst by i Jammerbugt kommune og består af 3 opholdssteder, en større intern skole og to ungeafdelinger. Alle boenhederne/afdelingerne under Solskovgaard har beliggenhed tæt på idrætsfaciliteter, natur og dagligvarebutikker. Her er der trygge miljøer, hvor Solskovgaards beboere har gode muligheder for at deltage og blive inkluderet i det lokale foreningsliv.

Adresse: Afdeling Solvang, Kirkegade 49 Skunshavevej 24, 9460 Brovst.

Bygninger, fysiske rammer udvendig og indvendig samt faciliteter:

Er et nyere familie-lignende opholdssted opført i gule mursten på en 2 tønder land stor grund i naturskønne omgivelser et par kilometer fra Brovst. Den moderne hovedbygning fremstår funktionel, hyggelig og familielignende med rumligt køkken, flere opholdsrum, aktivitetsrum, mødelokale i forlængelse af personalerum. Der er tilknyttet to store terrasser til hovedbygningen, hvor man bl.a. kan grille og opholde sig i et miljø af behagelige havemøbler og hængekøje, som beboerne gerne afbenytter.

Den oprindelige staldbygning er indrettet med veludstyret værksted, god plads til opbevaring af cykler, ligesom der er gode og ugenerte udearealer med bålsted, boldspil på gode græsplæner samt trampolin.Opholdsstedet Solvang – bygninger/fysiske rammer.

Er en klassisk rødstens villa i to etager og ligger i hjertet af Brovst. Villaen består af rummelig køkken, spisestue og to opholdsrum/stuer med mulighed for at se tv, spille playstation, lektielavning og lignende. I villaens have er der hyggeligt bålsted, trampolin og plads til boldspil.

Udendørsarealerne fremstår velholdt med tilpasset have samt tilhørende parkeringsplads.

Opholdsstedet Solvang – faciliteter/indvendig.

Den to etages rødstensvilla, ny-renoveret i 2008, består af rummelig køkken, spisestue og to opholdsrum/stuer med mulighed for at se fælles-tv, spille playstation, lektielavning og lignende. Beboerne råder over eget møbleret værelse med tilhørende tv. Alle værelserne er lyse og store og måler mellem 10 og 13 kwm. Der er 5 rummelige og hyggelige værelser på 1 sag og et i stueetagen, som er velegnet til et barn/ung, der har brug for mere rolige omgivelser. Der er tre funktionelle baderum fordelt på de to etager hvoraf det ene er til personales afbenyttelse. Villaen indeholder derudover godt bryggers som ligger i forlængelse af køkkenet i stueetagen hvor der ligeledes findes en bryggers indgang fra husets bagside (hvor der er en stor tilhørende parkeringsplads) samt rummeligt baderum og vaskerum på 1 sal til beboernes egen afbenyttelse.