Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Solskov

Generelt - beliggenhed:

Solskovgaards boenheder/afdelinger ligger spredt omkring Brovst by i Jammerbugt kommune og består af 3 opholdssteder, en større intern skole og to ungeafdelinger. Alle boenhederne/afdelingerne under Solskovgaard har beliggenhed tæt på idrætsfaciliteter, natur og dagligvarebutikker. Her er der trygge miljøer, hvor Solskovgaards beboere har gode muligheder for at deltage og blive inkluderet i det lokale foreningsliv.

Bygninger, fysiske rammer udvendig og indvendig samt faciliteter:

Er et nyere familie-lignende opholdssted opført i gule mursten på en 2 tønder land stor grund i naturskønne omgivelser et par kilometer fra Brovst. Den moderne hovedbygning fremstår funktionel, hyggelig og familielignende med rumligt køkken, flere opholdsrum, aktivitetsrum, mødelokale i forlængelse af personalerum. Der er tilknyttet to store terrasser til hovedbygningen, hvor man bl.a. kan grille og opholde sig i et miljø af behagelige havemøbler og hængekøje, som beboerne gerne afbenytter.

Den oprindelige staldbygning er indrettet med veludstyret værksted, god plads til opbevaring af cykler, ligesom der er gode og ugenerte udearealer med bålsted, boldspil på gode græsplæner samt trampolin.Opholdsstedet Solskov – bygninger/fysiske rammer.

Ligger midt mellem Brovst og Tranum, er en moderne, hvidpudset, godt 10 år gammel bolig. Indvendig er ejendommen funktionel og hyggelig med stort samtalekøkken, rummelige lyse lokaler og fællessrum i flere forskudte plan samt personalestue.

Som en del af hovedbygningen findes der et stort aktivitetsrum, hvor der er god internetforbindelse, med billardbord, dart og playstation i forskudt plan. Ligeledes stor lys tv-stue i forskudt plan med udsigt over markerne.

Lidt på afstand af hovedhuset ligger er et velindrettet værksted hvor der også er mulighed for opbevaring af cykler og mooncars.

En del af udendørs arealet er udnyttet til boldspil, mooncar-ræs samt er der stor trampolin samt ny opført naturlegeplads. Lidt på afstand fra hovedbygningen ligger der en motorcrossbane som beboerne gøre brug af.

Opholdsstedet Solskov - faciliteter/indvendig.

Indvendig er ejendommen funktionel og hyggelig med stort samtalekøkken, rummelige lyse lokaler og fællessrum i flere forskudte plan samt personalestue.

Beboerne råder over eget møbleret værelse med tv. I forlængelse af hovedhuset ligger værelserne fordelt i 3 tilknyttede klyngebygninger. Alle værelserne i huset er lyse og kvadratiske og alm. børnevenligt indrettet med mål mellem 9 og 12 kwm . I enden af de to af klyngerne findes der store rummelige og funktionelle badeværelser. I den sidste klyngebygning, som ligger i forlængelse af køkkenet, er der dobbeltdøre ind til lukket fællesstue med tilhørende to store lyse værelser - disse værelser og tilhørende "hyggestue" er velegnet til de større unge på stedet som gerne vil trække sig i løbet af dagen til f.eks. lektielavning, teenagehygge eller andet. Derudover er der et stort fælles vaskerum med tilhørende bryggers. Solskov har ekstra værelse stående med mulighed for at tilbyde evt. overnatning til forælder, som kommer langsvejs fra.

Solskov​