Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Solskov

Opholdsstedet Solskov – bygninger/fysiske rammer.

Ligger midt mellem Brovst og Tranum, er en moderne, hvidpudset, godt 10 år gammel bolig. Indvendig er ejendommen funktionel og hyggelig med stort samtalekøkken, rummelige lyse lokaler og fællessrum i flere forskudte plan samt personalestue.

Som en del af hovedbygningen findes der et stort aktivitetsrum, hvor der er god internetforbindelse, med billardbord, dart og playstation i forskudt plan. Ligeledes stor lys tv-stue i forskudt plan med udsigt over markerne.

Lidt på afstand af hovedhuset ligger er et velindrettet værksted hvor der også er mulighed for opbevaring af cykler og mooncars.

En del af udendørs arealet er udnyttet til boldspil, mooncar-ræs samt er der stor trampolin samt ny opført naturlegeplads. Lidt på afstand fra hovedbygningen ligger der en motorcrossbane som beboerne gøre brug af.

Opholdsstedet Solskov - faciliteter/indvendig.

Indvendig er ejendommen funktionel og hyggelig med stort samtalekøkken, rummelige lyse lokaler og fællessrum i flere forskudte plan samt personalestue.

Beboerne råder over eget møbleret værelse med tv. I forlængelse af hovedhuset ligger værelserne fordelt i 3 tilknyttede klyngebygninger. Alle værelserne i huset er lyse og kvadratiske og alm. børnevenligt indrettet med mål mellem 9 og 12 kwm . I enden af de to af klyngerne findes der store rummelige og funktionelle badeværelser. I den sidste klyngebygning, som ligger i forlængelse af køkkenet, er der dobbeltdøre ind til lukket fællesstue med tilhørende to store lyse værelser - disse værelser og tilhørende "hyggestue" er velegnet til de større unge på stedet som gerne vil trække sig i løbet af dagen til f.eks. lektielavning, teenagehygge eller andet. Derudover er der et stort fælles vaskerum med tilhørende bryggers. Solskov har ekstra værelse stående med mulighed for at tilbyde evt. overnatning til forælder, som kommer langsvejs fra.

Solskov​